Sopimusehdot

Ilmoittautumis- ja peruutusehdot (11.05.2017)

Kurssille ilmoittaudutaan www-sivuillamme ja kurssipaikka maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.
Kurssille ilmoittauduttaessa ilmoitetaan osallistuvan henkilön ja eläimen tiedot. 

Kurssin vaatimukset

Eläimen täytyy soveltua sille kurssille, jolle se ilmoitetaan. Ilmoittautuja sitoutuu siihen, että ilmoittautumistiedot ovat todenmukaiset ja että osallistuja soveltuu kurssille. Mikäli kurssin soveltuvuudesta ei ole varma, tulee asia varmistaa kurssin kouluttajalta info@artemagis.fi tai 040 829 2647.

Kurssiosallistumisen peruuttaminen

Kurssiosallistumisen voi peruuttaa sähköposti-ilmoittautumisella. Vain sähköpostilla lähetetty peruutus voi oikeuttaa kurssimaksun palauttamiseen. Peruutuksen voi tehdä vain ilmoittautumiseen käytetyllä tilauksen tiedoilla.

Jos kurssin peruuttaa yli 30 vrk ennen kurssin alkua, asiakkaalle palautetaan kurssimaksu vähennettynä käsittelykuluilla.

Jos kurssin peruuttaa yli 14 vrk ennen kurssin alkua palautetaan puolet kurssimaksusta, vähennettynä käsittelykuluilla.

Jos kurssin peruuttaa alle 14 vrk ennen kurssin alkua kurssimaksua ei palauteta.

Sairastumisesta (joko kurssille ilmoitettu eläin tai ihminen) takia tapahtuneista peruutuksista maksu vähennettynä käsittelykuluilla palautetaan myös alle 14 vuorokautta ennen koulutuksen alkua tapahtuneista peruutuksista. Maksun palauttaminen edellyttää aina riittävät tiedot sisältävän lääkärintodistuksen esittämistä. Jos peruutus lähetetään vasta kurssin alkamisen jälkeen asia käsitellään kurssin keskeyttämisenä ja maksu palautetaan vain jäljellä olevilta kurssikerroilta.

Kurssimaksu palautetaan kurssin maksajalle yleensä 7:n, mutta enintään 30 vuorokauden kuluessa siitä, kun saamme tiedoksi asiakkaan tilinumeron.

Kurssin peruuntuminen

Kurssi peruuntuu, mikäli kurssille ei tule riittävästi ilmoittautumisia. Kurssin peruuntuessa kurssimaksu palautetaan kurssin maksajalle yleensä 7:n, mutta enintään 30 vuorokauden kuluessa siitä, kun saamme tiedoksi asiakkaan tilinumeron. Tilinumero ilmoitetaan osoitteeseen info@artemagis.fi. Kurssin keskeytyessä palautamme kurssimaksun käyttämättä jäävän osan.

Ylivoimaisen esteen (esim. sota, luonnonmullistus tai yleislakko) vuoksi peruuntuvan kurssin kurssimaksuja ei välttämättä pystytä palauttamaan.

Kurssin keskeyttäminen

Mikäli koiran tai ohjaajan sairastuminen aiheuttaa pidempiaikaisen poissaolon (yli 3 kertaa), kurssi voidaan lopettaa kesken ja osallistumismaksu palauttaa käyttämättä jäävien kertojen osalta. Jos kurssin haluaa lopettaa kesken, tästä tulee ilmoittaa sähköpostilla  info@artemagis.fi. Sairasloman keston tulee käydä ilmi lääkärintodistuksesta.

Juoksut eivät pääsääntöisesti ole peruste kurssin keskeyttämiselle. Kurssista riippuen juoksuinen narttu saatetaan ohjata harjoittelemaan toiseen ryhmään, mutta mahdollisuutta tähän ei voida taata.

Jos osallituminen kurssille joudutaan Eläinpalvelu Arte Magiksen toimiesta peruuttamaan ilmoittautumisen yhteydessä annettujen väärien tietojen tai koiran kurssille soveltumattomuuden vuoksi, kurssimaksu palautetaan, kuten muusta syystä tehdyn palautuksen kohdalla. Kurssin jo alettua maksua ei palauteta.

Intensiivikurssin tai viikonloppuseminaarin peräkkäiset päivät lasketaan yhdeksi kurssikerraksi.

Kurssien rästikerrat

Kursseilla koiran tai tämän ohjaajan sairastumisen vuoksi väliin jäävät treenikerrat pyritään korvaamaan. Muista syistä johtuvat poissaolot eivät oikeuta rästikertoihin. Korvaaminen edellyttää lääkärintodistuksen esittämistä tai asian sopimista kirjallisesti kurssin kouluttajan kanssa. Koiran juoksut eivät ole sairaus, eivätkä sellaisenaan oikeuta korvauskertaan.

Korvaaminen tapahtuu Eläinpalvelu Arte Magiksen järjestämillä muilla vastaavilla kursseilla mahdollisuuksien mukaan. Eläinpalvelu Arte Magis pidättää oikeuden määrätä, missä ryhmässä mahdolliset korvauskerrat suoritetaan. Mikäli sopivaa korvauskertaa ei löydy, väliin jäänyt harjoituskerta jää asiakkaan tappioksi.

Muita ehtoja

Huomaathan, että koiran haltijana asiakas vastaa oman koiransa turvallisuudesta sekä koiran muille mahdollisesti aiheuttamista esine-, henkilö- ja eläinvahingoista. Kurssin kouluttaja vastaa kurssilla opetuksesta ja ohjauksesta, eikä yksittäisistä koirista.

Eläinpalvelu Arte Magis varaa oikeuden muuttaa kurssikerran kellonaikaa, kouluttajaa tai muita kurssin ennakkoon ilmoitettuja tietoja. Muutoksista ilmoitetaan asiakkaalle.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Riidanratkaisuelin

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.

Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).